Hvad står 100% DANSK for?

Når du vælger 100% DANSK, kan du være sikker på:

- at transporten af svin til slagteriet, opstaldning på slagteriet og bedøvelse er underlagt kontrol af det danske politi og den offentlige veterinærkontrol på slagteriet.

- at 95 % af vores grise har en gennemsnitlig transporttid på kun 3 timer.

- at dødeligheden for slagtesvin under transport og opstaldning på slagteriet er helt nede på kun 0,07 promille.

- at alle medarbejdere på slagterierne har gennemgået hygiejne-kursus, så alle har forståelse for deres betydning for kvaliteten af det færdige produkt.

- at skånsom behandling af grisene på slagtedagen forbedrer spisekvaliteten.

- at Danish Crown har brugt mange år og ressourcer til at bekæmpe og nedbringe salmonella, og i sammenligning med udenlandsk kød ligger vi rigtig flot.

- at den danske veterinærkontrol på slagterier er underlagt skrappe EU-krav

- at grise, der opstaldes i mere end 12 timer på slagteriet, fodres og tilses mindst to gange dagligt.